Colour on my shoes.

När jag kommer hem får ni en dagens, vaaaarmt och dödligt väder idag. Jag lovar. 30 grader i skuggan nästan!! :) Då är det varmtt. Här hos josefin är det party. Jag och josse. Cola. Godis. Adam tensta - my cool. Kisses

uppdt när ja kommer hem

The sun is rising up!

Jag tänkte skriva ett inlägg för ett tag sedan om hur deprimerad jag var att inte solen kom fram som den lovat! Men, vad ser jag nu när jag öppnar persiennerna? Jo, att hela himlen hållerpå att spricka upp och solstrålarna bara lyser igenom. Idag blir det bra väder.Våra grannar sitter redan ute och glassar med 20 grader i skuggan. It cant be better! Elller jo, det kan det. Jag ska spendera underbara varma dagen med Josefink, vi ska kolla handboll. Sverige. Heja. Men vi ska också  säkert vara ute i det varma vädret.
Men nu måste jag duscha. ELler ska jag sitta med pyjamas och skitigt hår hela dagen? Dont think so!
Kisss

Jag tänkte visa sakerna jag köpte i luleå.
Köpte en parfym. Som var otroooligt sötflaska. Gul, med rosa m.m blommor! :) och luktar gott! 

Im build, and im happy.

Idag är det glädje. Fredagsglädje. Man brukar vara glad på fredagar! Är nog för att en hel helg med förväntansfulla grejjer kan hända. På söndag är det handboll. OS ! 22-22 mot polen. Men imorgon är det ju också det. Kim gjorde inte ett enda mål mot Polen. Men assist med många snygga inpassningtill många snygga mål ;) supreme! Nu är viruset borta! yiey. Bilder ! Finally? Eller vad säger ni? Nu kan jag ju bjuda på lite bilder eller vad säger ni? Förresten jag har inte kollat statistiken på läänge. Lär väl ha blivit waaaaay för lite. Lets wait and see. Någon dag tänkte jag bjuda på lite bilder av mitt rum, och lite om mig.
Mitt rum är väl inget vidare speciellt. Fult, trist. Stelt. Varmt. Stökigt.
Iallfall..
Det funkar inte att ladda upp bilder ;) Men jag ska göra en ny header :) Förlåtida! Jag älskar din! Men jag vill ha nya bilder :) haha. JAG VET! :D

=(

Fick omprov i matten. Fan. Strunt samma. IDag ska jag och Josefin k kolla handboll. Kim spelar ju lalalalala ;) haha världsbäst typ? Den börjar väl halv 9. Fööörsnack. Heja sverige, bu på Polen. Iallfall. Dålig bloggning idag. MEd dagen full. Kiss.

Im only study, when i had to.

Måste plugga. Men starx ska jag ta en välbehövlig dusch. Jag har jobbay så bra med skräpen idag. Eller inte. Josefin fick mest gå in i alla buskar och plocka upp allt äckligt medans jag höll den förbaskade soppåsen och skrek åt de där dumma myggorna som hela tiden försökte bita mig! JAg stod och hoppade sparkade och massa saker i luften.Jag skrek också. T.ex NEJ NU VILL JAG HEM! osv. Hhaha, men vid OK så gick jag och Josefin in och köpte en calippo var. Gott till tusen vare. Nu måste jag veeeeeerkligen duscha. Fett hår. och sedan plugga. vI ser om det blir att plugga med Josefin. Hon har prov på samma sak som mig imorgon. SÅ goodie lucky till oss båda dåree. ! :D

Städning

Ska snart iväg och städa. Vägarna. Ni vet? Diken. Gamla papper. Ölburkar. Åhja.
Nu ska mamma beställa jackan. Och den fanns bara i brun strl MINDRE! MORR, hojja. Och i brun. Fan. Nu blev jag sur. Jag kanske inte hinner blogga nåmer. För när jag kommer hem ska jag duscha, plugga ( matteprov imorgon ) ja.och efter det ska jag sova. Men ni får ha en alldeles underbar dag. Det ska jag! Haha :) Det är varmt och skönt. Lite blåsigt men. Solen lyser <3

sköna - dagens städ-klädse. Linne huvtröja - hm byxor - handbollen.
Sen lite andra störtsköna bilder ;) haha n
Diag har jag också en "boll"¨på huvudet. Men den ah. Har kort hår.

 - haha bjussar.


haha. :)

DIag ska jag fota ;) puss

Redovisning

Har redovisning idag :S Jag gillar tyvärr inte det. IDag på håltimman gick jag och fina människor och köpte vindruvor, satt framför skolan i gräset med maskrosor. Fint. På söndag blir det picknick om de är bra väder! Jiippii. Kisses

You failed one.

Idag fick jag jackan jag beställde, minns ni? Den från HM som var strl förliten? Åh, iallfall. DEn var för liten såklart. Men mamma gjorde mig glad och jag fick leta reda på en ny och nu har jag hittat en :) Från halens. 399 småenkronor. Härligt. Inte fjantigt barsnlig utan en mer åt mc-hållet. Skärp typ. ( Hoppas det går att ta av )

skinnjackan    - fast en svart.
*puss


And you know the building

Ha en trevlig resamina kära fotbollsvänner! Hoppas ni är taggade till tusen. VINN hela kvalet nu. Jag är föörkyld. JAg baa snorar och har ont i halsen. VARFÖR BADADE JAG I PITEÅHAVSBAD? NGN ANNAN?
MEn nu ska jag och Josefin baka. puss till tusen.

RUBRIK!


JA, man ser bara i menyn rubriken. Skyll inte på mig. Det är bloggfan's fel. Förlåt för feting bokstäverna hos Josefin också. Ser inte andra.


Jag har också blivit förkyld. inte lika bra :) Fina linjer ? haha.
pöss

Walking down the street.

Bara så att alla är vet. Viruset är borta. MEN datorn är ännu seg. Segare. Segast. Men nu kan jag iallfall logga in här och Hans ( brorsan ) fixa lite. Idag har jag åkt moppe hela långa dagen vettni. Och jag har köört. Jag är fan bra! Jag ska ha en! Vill ha en likadan som Josefin's pärla. Fast svart eller röd. ( Hon har vit ) . Hihi. Men nu ska jag sova någorlunda tidigt! :D Skönt. Som attan.
Ha de okej.

Longt time ago


Känns som omde tvar huuuuundra år sedan jag uppdaterade bloggen. Men det har inte funkat hos mig. Eller i skolan. I skolan ställde jg mig i kö till den nya och efter deet så funkadeinte bloggen. MEn nu har jag den nya :) Snhabbare och hela kitet. Har varit med Josefin hela dagen lång. Vi har kört eu ;) Fan va kul de är! Josse var snäll och jag fick köra. hihi. Askul. Och jag litade så mkt på henne att jag vågade åka med henne.
Nej nu kom josse, HEjs -'-Ä*.'ä
nu trröööck jag på nåågon skev
knapp. PUSS

( glöm inte DH, de ska inte ja och josse göra, vi ska köpa ngt gott )
OCh jag har dåligt samvete för jag for inte på träningen. För jag är krassslig och vill gärna följa med till lillavmkvalet ;) imorgon. HIHI!


7 gånger

Jag vet inte hur många gånger jag kollat på dessa jeans. De är så fina. Det är som om dem skriker efter mig!.

image202

Jag skulle ju köpa bikinin i luleå? Minns ni? Ja, jag hittade bara underdelen :( Vi ser hur det blir med den. Kanske hittar en i göteborg? I juli. På onsdag ska jag till kiruna. Spela lilla vm kval. Ledigt från skolan. Skönt. Men måste ta hem o plugga matte. Prov på fredag ;(

Och nu
så alla som läser min blogg vet. Jag kommer knappt uppdatera på lördagar något mer. Nångång.
förkläringen till det;
Fotbollssäsongen har börjat nu. Innebär mykcet träning, och varje helg match. Visst vi har inte bara borta matcher. Men NÄR vi har det och vi ska spela 16 matcher sammanlagt i serien. Och vi har spelat bort 3 av dem. Borta. 3 hemma och vi har bara 5 borta kvar. ( tror jag ?)

ja, nu var de fixat. PÖSS!

pitebor,se upp nu kommer renarna! ( dvs, kosgema )

Dont get me burning.

Viruset i datorn är jobbigt. Inte lite alltså. Mycket. Men jag kom hem klockan 5 kanske. MEn har inte kunnat uppd. Innget långt nu, det här börjar sega sig nu! :( Går knappt o suddaaaa :'( hellp

På lördag mötte vi Öjebyn, vi vann då med 3-1
Jossan Lobbade in den.
Annie Lobbade in den.
Hanna kom fri framför målisen, fintade och gjorde mål. Målisen slängde sig så hanna ramlade ***

Idag mötte vi Munksund vi vann då med 2-0
Hanna gjorde mål på ett retur.
Evve gjorde mål från kanten ungefär. fast mer mot mitten.
TVÅ SEGRAR!
Jag älskar fotboll
Jag älskar varma piteå.
Ingen vela åka därifrån. Alla segade sig!
Jag badade ändå upp till rumpan i havet ;)
Allt var underbart.
Underbara människor
Underbart hav
Underbara ALLT !

Imorgon updt, jag mer:)

Virus

Har virus i datorn, allt går jättesegt och går knappt att göra någonting. Spyware her viruset, och kan ta bort allt! MEN, jag vet inte hur man gör. Så, ja. Blir datorn infekterad ska jag banne mig ha en ny!
Tänk alla foton? Nej, luleå bilderna och kamera bilderna får ni vänta ett tag med. Tills detta ordnat sig. Jag vill inte förlora bilderna!!
Imorgn ska jag upp halv 6 imorgon. jag ska åka minibuss till piteå och sova i en hård skolsal. Med mitt underbara fotbollslag. Vi ska spela 2 seriematcher! Munksund och Öjebyn, TROR JAG! Iallfall munkis. Så uppdaterar inte förrän på söndag!
och då ska jag se om detta är borta! Annars får ni vänta än längre.
Pussar från en trött och glad louise, som nu ska sova
( btw, maddes "fest" var jättekul. Jag kom dit åtta och for hem 10. Pappa kom bara. Liksom, poff! Bara så där. För jag var tvungen att packa, duscha och m.m. Men madde, GRATTTTIS! i förskott. ily <3

Mitt i all hast

Tåget går om cirkus 47 minuter ;) Har nyss fikat. Det var gott. Tåget hem går 16.40. Och kommer hem tjugo i sju. Men då ska jag bara hem, byta om, fixa mig ( kan ju inte gå som tåg-luffaren ) och sedan ska jag drau till Madde som fyller år på söndag ;) Men då är inte jag hemma, så hon skullle ha idag. Så jag ska köpa en sak till henne i lulåe. Vad vet jag redan.
Puss, nu ska jag åka! Have a nice day

image201


Godnatt

Nu säger jag tack och hej för idag. För nu ska jag sova och försöka kliva upp halv 6 imorgon.
Kisses


You came in my way.

image200
När jag kommer hem från luleå ska jag minst ha lika mykcet som sist. Och mer! Jag ska shoppa tills jag stupar.
Jag fotar redan idag vad jag ska ha på mig :) En klänning och tights blir det nog :) MEN ska ha med mig jeans ifall ;) Eller nae, köper ett par där om de blir kris ;) haha.
Pöss.

L

Imorgon ska jag till Luleå. Upp halv 6. Kanske hinner blogga? Annars kanske jag lånar mammas mobil, och mobilbloggar. OM det nu funkar vill säga! Men annars är det bara o ringa! Om ni skickar sms, förvänta er inget svar eftersom jag har slut på pengar. Mamma, jag, Hans och Ante blir det som åker! Jag åker gratiis.
Men jag lär gå med mamsen hela tiiden! Och hans med Ante.
Pöss

image198
Lär väl bli bilder imorgon också :)
När jag och hanna var i luleå
december -07

image199
När jag var i luleå med Madelene, Hanna och Jennifer.
Februari -08

World trade center

Jag sitter i skolan och jobbar om World trade center. Fyyyffan ! Jag förstår inte. Förstörelsen. Dödsoffren. Oskyldigt. Terror!
Har HK idag, så jag uppdaterar väl först efter 6! :( HANG OUT!
pussen, nu måsté jag fortsätta med arbetet. Hoppas ni jobbar om något bättre än mig.


Big love

Ska kolla fotboll. Jag och Mamma bakade nyss en kladdkaka. Gott. Mamma ska iväg. Promenera. Så jag ska sitta här hemma och kolla fotboll och äta kladdkaka. Sen efter fotbollen ska jag ta en dusch. Sedan sova. Nu ska jag prata med mamma om fredag, göra ledighetsansökan och sedan tiita fotboll. Puss

image196
Luleå. Jag.

image197
Jag älskar dig vännen! Du och jag <3

Oh, paradise will wait.

Ta mig till varmare ställen. För jag menar. Fryser man jättemycket utomhus. Och lite inomhus. Ja, det är norrland vi bor i. Här kan man inte förvänta sig en sisådär 30 grader. Det är just att att det blir 25. Om man ska shoppa här i gällivare så har vi ungefär 3 klädaffärer att erbjuda . Lindex, Mondo, Jive. Sen en massa pryl-affärer. Vill man handla smycken finns Kosmetik. Utbudet är inte stort, utplockat. Det är sannerligen mysigt här. På vintern finns det underhållning på dundret. Många uteplatser. Grillplatser. Men till sommaren. Här finns inga dugliga stränder. Inga ljuva hav. Sandviken, är nog den största. Där badar dem hästar, flyger vattenplan ( riktiga) badar hundar och där badar vi, människor.  Jag blev smittad av maskar där förra året. Det är maskar som kryper in genom sår och sådant.
Här vet vi allt om alla. Men vi vantrivs. Man vänjer sig att gruvan smäller varje natt. Man vänjer sig vid snö som vi har mer än halva året. Man åker till luleå för att shoppa. Men norrland är mysigt.
Jag kommer alltid besöka norrland. Fast här ska jag inte bo. Jag ska bo i en storstad, eller på Landet.  

image193
Dundret

image194
Utanför mitt gamla rum.

Och en till sak. Här i gällivare finns Kos/Gema f94.
image195


Cause of you

Jag vill 6 juni till BODEN! Kolla på Brolle. Lyssna. Förstå. Jag älskar hans musik. Ja, jag älskar den! Jag skiter i vad någon annan säger. Alla är ju olika. Unika. Speciella.
- Nu ska jag sova. Tidigt. Vill ha mycket sömn. Fast kolla i tidningar ska jag! Dreggla över jackan! Hoppas den passar. En storlek mindre? ÄSch ni får se när den kommer.
Kisses


Dreaming of that.

Jag längtar så in i vassen efter min kära skinnnimitation.
Men nu ska jag baka till GG & DH! :D
Bloggar mer sen.

image192
Nu har snön upphört förresten! Skönt. Och det håller på att försvinna. Så snälla, var snäll och snöa inte! VI har redan vinter halva året. Det räcker. Iallfall för min del.


Beställd.

Nu är jackan beställd. En storlek mindre men det var den sista! När den kommer ska jag testa den. Och förhoppningsvis så är den inte för liten. Äsch. Det brukar passa. Jag vet inte riktigt om det är den alla suktat efter och köpt? Men likt är den då iallfall.
here we go; Skinnimitationen från HM! ;) men bara för att jag är jag så ser den helt annorlunda ut. Det är iallfall skinn, men ah. Kanske snyggare i verkligheten??!

image191
Har också hittat en blommig klänning. Hoppas den finns inne i Luleå. Annars vet jag inte vad. 249:- går den för.


Hold me warm.

Snart ska mamma ringa och höra med HM om en jacka. Om den finns och så. Hoppas. Den är jäkla fin ( betona jäkla fin ) . Och ja. Helt. Nu måste jag byta om och sedan röra mig mot Josefin. Jag ska cykla med henne till träningen. I helg ska det bli fint väder. Får vi hoppas Less på allt grått och snöigt, hehe.


image190


Summerttime, take a break!

Ja, idag har det snöat. som de andra dagarna. och blöta och äckliga snöflingor. Träning idag.
Nu ska jag ladda upp outfiten sen ska jag ringa söta Josefin.
Puss

image187
super dålig bild, men jag gjorde mig inge bra på kameran idag

Halsband ; gjort själv
Linne - Lindex
Cardigan - HM
Jeans - JC

 
Jag älskar min hund. Hans namn är Bajo.

Hjärnsläpp?

jag skulle gå in till annies blogg. men vafan, jagfick hjärnsläpp. Poff så var allt bara borta. Kommer inte ens ihåg adressen. morrr alltså. Nu ska jag sova. Ska upp 8 imorgon. Sovmorgon. Skönt. Fredag. Luleå. Josefin Karlsson. Shopping. Ledighet. SKÖNT!
pussisar från en trött bajo & jag. Ska slå mig ner i min sängmed hm kataolger och ellos och vad de nu kan va och bara bläddra. kan kanske försöka göra ett video? ;) hihi
pöss
image186


I cant sleep at night when you are on my mind.

I´ve been foolish.
Ändrade planer. Luleå på fredag.

image185
Byxor - Handbollen :/
Linne - Lindex
Huvtröja - HM
Sjal - Gammal
Hörlurar - Sony ericsson ;)


Toblerone

Idag har det varit en rolig dag i Luleå. Köpte lite. Godis mest. Fick tyvärr inte spela. Men matchen blev iallfall 0-0 och vi har 2 eller 1 poäng i serien. Jag köpte ett par solglasögon från HM, det är sånt där streck mellan. 30 riksdaler kostade dem mig. Rea och sådant fint. Nu är det bara dem där fina wayfarerna som fattas. De från Lindex. Prova dem idag. & så köpte jag en stoor toblerone. 29 kronor. Sen till lunch åt jag nog godaste maten på länge, Fläskytterfilé med potatisklyftor. Gott. Mums.

image181

Puss


Foton

image179
För att se mer kolla in bilddaboken www.llouiseirene.bilddagboken.se :)


Lite bilder har jag hunnit med att fota idag. Nybörjarkurs för mig och Josefin. Ensamma ska vi lära oss konsten att fota bra. Vi har redan planerat att vi båda ska ha systemkameror efter 09-året.

image178
- Vi besökte bäckskolan, gamla skolan vi gick på till 3:an. Sen fick vi byta :( Allt var litet, förändrat. 
( kom nästan inte in i det lillalillahuset bredvid mig )  



Hej.

Idag fotade jag faktiskt vad jag hade på miig :) 3 bilder till och med. Sitter här i mitt rum med Josefin, Vi väntar på att andra Josefin ska bli klar så hon kan komma och vi kan hitta på något roligt. Imorgon kanske jag hinner uppdatera. MEn jag åker ju till luleå och spelar. ( ja, jag kanske ska spela ) Pappa har köpt en tejp som ska hjälpa. På apoteket träffade han mAts och Tomas. De köpte tejp för 900kr. Och idag var jag tvungen att köpa tights ( på konsum!!!) För jag hade inga andra. Alla mina har gått sönder :( Och jag skulle ha shorts idag. Så jag var bara tvungen att fara snabbbt på konsum och köpa, hehe! Alla affärer var ju stängda när jag kom på det.
Men här är det! :D

  
*Blus HM
Shorts HM
Tights Konsum ( !!! ) 
sNODD Tog från HK ( gul ) 
Linne under HM
 

Inte lika glad

JAg letar och letar, men jag hittar den inte. Vart kan min älskade dåliga kamera vara?? Jag har än inte hittat den. Och jag som tänkte bjuda på bilder från idag, och sedan andra dagar. Nu har jag inte tid att sitta här. Måste leta, ringa och sedan duscha och fixa mig. Pussen image171
Louise. Hanna. Jennifer.


Peace

I min nacke bär jag ett peace märke. Och jag hade mer än gärna velat tatuera in ett. Jag bär det bara för att. Kanske ger tur. Lycka. Fred. Jennifer är konstnären bakom peace märket på min nacke ;) Och jag även på hennes. Vi båda bär. Vänskap. Idag skulle vi göra ett kollage om vänskap. Vi gjorde en stor teletubbies med våra färger i. Peacemärke i magen och ett hjärta. Det är vår vänskap. Våra armband. Kul tycker jag. Idag har det varit mys med J och J. Gott med kinamat i magen. Sedan kollade vi teve. Nu är jag hemma, och ska snart slagga.
Kisses

image168
teletubbien

image169
Armbandet

image170
& en fräsch bild sen vi var och grillade. Ett tag sen men!


Mystic wings.

Jag sitter och mumsar på en melon just nu. Idag ska jag äta på kinesiskrestaurang. Med J och J, vad kul! Godis eller chips på det också. Mums. Bra fredag. Puss.

image167
chic!

Sun lights up the dark.

Nu har jag också förälskat mig i de hjärtformade glasögonen :) Och de  är hel söta. Har hittat ett par ljusrosa.


image165
åhhhhh, dyrka,dyrka!

image166
quitepies! Som muffins, fast för ögonen
Gonatt

c902

Jag har hittat mobil. Och jag vill ha den! Sony ericsson c902 och har 5.0 mgpx :) Slipper man börja ta med kameran överallt. Imorgon är det fredag, skönt alltså. På söndag och tisdag blir det luleå. Men på söndag ska jag dit för ett helt annat ändåmål. Att spela vår första seriematch iår. Vi ska klå dem! Men jag får inte spela. Knät. Min pappa köpte vikter idag. Så jag kan träna och bygga upp knät med musklerna :( Men pappa ska ändå kräva en magnetröntgen så han vet exakt vad det är. Lika bra det? SÅ jag inte krossar hela knät. Och så har vi köpt en hel bauta melon. Haha, den är jättestor. En hel fotboll typ ;) haha, :P Men det är den inte länge till. Nu ska jag ta melon.
Puss.
image163
image164
- Jag ska kräva, jag ska ha. Den fina. Rosa. Alldeles underbara cykeln!


To the place there we belong

Glömde usb-kabeln hemma :( Sitter i datasalen nu. Ovanligt? Vi är ju annars stammisar på bibblo här i skolan. Jag ska egentligern jobba om new york. Men det får Hanna göra just nu. Ska hjälpa efter detta inlägg. Jag kände mig nästan dum att jag inte bloggat. går till halv 5 idag. Och sedan snabbt hem och byta om sen träning --> sen här! :) Hanna har skrivit ganska mycket just nu. Men nu måste jag kila om jag ska få vara med!
Kärlek


Roligare

Sitter här med Josefin som förövrigt ska sova här, vi börjar samtidigt. snart ska vi ta en fika och leta kläder. Sen ska vi väl sova. Upp halv 7 imorgon. Men nu ska vi dissa äcklet jag skriver med på msn som tror att jag är en hemlig beundrare :O bara för att jag addade han. Han är helful. Rent ut sagt. Discusting(?stavning)
Ha det bra, :) Puss! <Höres imorgon>
image162
Jag och min ängel <3

Getting out of here

image161
Hon i rosa tröja och tjejen bredvid är josse och josse ;)



Sitter och skriver en engelska uppsats om mig. Snart har vi spanska ;( Sen ska jag och Josefin k cykla hem till mig :) Hihi. Sitter och lyssnar Brolle :) Han får mig att le, och att jobba bättre! :) <3
Pussen.  En bild på josse och josse när de hejjar på maif i rallarcup finalen.

I love you from the bottom of my heart.

Sitter och lyssnar bra musik. Eller gjorde. Isa lyssnar sin Johnny Cash, som förövrigt suger. Imorgon ska jag ta med min kamera usb :) kan man ladda upp bilder :.9 hihi. och mitt headset förstås. SÅ ni kan få värsta f'rska bilderna. om deet nu går vill säga. och om jag kan.
Kissses!

btw, har inte kollat min statistik på länge.

Vill också

Jag vill till den nya bloggen. Mycket ssnabbare. Jag kommer väll dit, men jättemånga är redan satta dit men intejag? :(
Aja, sitter i skolan. Har håltimme. Ska leta lite kläder och så :)

nu ska ida stoppa på brolle ! :D <3
nu ska ja kolla kläder kan stoppa in om ja hittar nå fint. Jag är inte bara lite avis på att gänget är i luleå. jag vill också. Mycket jag vill. men ni, shoppa inte det jag ska shoppa :) nä skojja bara :) haha, :) Pusss.

GRATTIS

Grattis älskade och saknade Anna Renholm. Hoppas du får en bra födelsedag! 14 jordsnurr. Gratttisgrattisgrattis.
Jag älskar dig <3
 Bajo med.
image160
Jag och hanna saknar dig
Vintern -07

Wayfarer

image158

Hittade ett par jättefina wayfarer :) 190 kronor/st.

image157

Hade vela ha de första mest. 190 är ju ingenting ändå. Haha, =P det skriker kändis om dem första dont you think? ;) de sista också.
Puss, nu ska jag sova.

Tack

Tack, Liza för att du skickade Brolle låtarna :)
Imorgon börjar jag tio över 9. Ska cykla. Men efter svenskan har jag håltimme i 2 timmar ungefär. Tråkigt.
Måste visa skönaste och mysigaste tröjjan jag hittade på laredoute. Jag hade velat bära den med ett par tighta jeans. Känna sig trygg liksom. Sen har jag funnit i min garderob en blommig klänning. Ganska ful. men om man gör den till en tub-klänning eller en kjol så bli den rätt så söt. Kan visa bild imorgon! :D

Gick visst inte att ladda upp, men här är länken. ------> LÄNK http://www.laredoute.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=18351&productId=206099&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=
okej? Hhaha.
men äh.
här ( http://www.laredoute.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=18351&productId=206099&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink= )
ifall den andra inte funka?
kisses

image156
min söta hund

Kvällens

Ska snart be pappa köra mig och josse till affären där handlar vi. Sätter oss framför teven och Mys!=d
har en kvällens:)

image154
Förlåt för dålig. webbkamera. Min andra kompaktkamera är slut i batteri. tyvärr-
Tunikan kommer från HM
Kjolen som egentligen är ett linne kommer från bikbok
tightsen är mammas.


Har även fått en tröjja av mamma idag :) en som hon skulle slänga. Ska kolla i kassarna, 2 stora sopsäckar har hon slängt. något fint finns det! :D

Btw, josse. Nä, den kanske är slut där. i luleå alltså. Allt är så himla utplockat där. Bäst att beställa. Slipper man slösa de pengar där.

Headlights to burn.

Ska beställa en bikini idag :D
Ni vet den mönstrade från HM? Marimekko?
Den iallfall. Den är fin. Och mycket mönster. Jag är kär.
98kr/del
image152
image153


Finns ingen

Det finns ingen bättre än Brolle Jr. han är bäst! han är kung. han är allt ;) hes voice are love.
Men det tänkte jag inte säga. Utan, när jag åker till luleå ska nån av dessa med mig hem.
BikBok ; 79.
våga köpa dem hannaochco;P ne skoja. *
image151

Hade mest velat ha de vita, svarta eller gröna. Röda också. haha, allaa.

Luleå

Skulle åkt till luleå imorgon. Men jag tar det nästaa vecka istället. Har inte så mycket pengar nu, och vill gärna ha en stor summa pengar att handla för. Men så mycket blir det ju inte. Ska till göteborg och kitet till sommarn.
Ikväll ska jag bara mysa. Med min underbara vän. Josefin. Hon är bra. Vi ska kolla ugly betty och 13 snart 30. Hon har tydligen aldrig sett den men jag har sett den 4 gånger kanske. Men för hennes skull. Vi ska köpa chips eller godis. Jag ska köpa om det finns pepppar annars köper jag godis :) Haha. Så nån gång nästa vecka far jag till luleå. ( mest troligt tisdag ) . Men ni får ha det jättebra resten av kvällen. Kisses

image150
Kung eller vad säger vi?

By my side

Vad gör jag nu? Jag gör ingenting. Tråkar, lyssnar på Brolle ( vad annars? <3 ) . Har inget annat för mig. Sova ka jag göra! Upp halv åtta imorgon:) Äckelspanska på morgonen. Och då menar jag verkligen det! hatar spanska, jag förstår ingenting! Och ja, bättre lärare är ju inte lätt att hitta. Eller så är alla bättre.Svar ja. 
Josefin och Josefin har gjort mig glad idag. Och Brolle förstås. Vi har bakat, jag har lyssnat på Brolle.Jag vill att  Madde och jag är inne samtidigt så hon kan ladda ner låtarna åt mig ( brolle ) . Och så skickar hon dem till mig. och sedan bränner jag dem på skiva! Och så ska jag digga i bilen!  
Om ni vill vara snälla kan ni ladda ner dem till mig? Jag har tyvärr inget limewire eller liknande! =/
Hade velat ha ;
Brolle - Watching the stars
Brolle - Playing with fire
Brolle - fallen angel
Brolle - Let it rain
brolle - Someday
Brolle - last night

- haha, ;)
Isåfall kan ni adda mig på msn och skicka ;P
[email protected] ;)


Upp och hoppa

ligg inte o dra dig. Precis vad jag ska göra nu, ska lägga mig här på soffan i bibloteket. är slut, har huvudvärk, mår skit och ja. Resten är jobbigt. Orka skolan, sköönt att det snart är slut på sjuan, och d´å börjar ett hårdare år, i åttan. Men sedan är det bara 4 år efter åttan innan man blir frii! :) I veckan elleer nästa vecka, ska jag hanna, madde och jennifer till luleå. eller ah, det är inte säkert jag ska med :( Men hopppas, för jah vill verkligen.
Jag får ta brolle jr och hans watching the stars, till skolan och redovisa för klassen, hnas låtar!!  haha ! :D SÅ bra, nu är maria här. Säger att jag måste sluta.
hejs <3
Brollee

image149


We're stuck in another carcrash gotta get our engines to run
We're lost gotta get a flashlight, gotta get our headlights to burn
Too few lovers and too much anger in this traficjam, we're in a oneway lane again

We're only watching the stars
Heaven's gotta wait another year, hold on to your visions tonight
We're only watching a dream
Oh, paradise will wait another year, hold on to your visions tonight

We've been sharing an ambition knowing that our vision ain't real
We're lost gotta get emotion, gotta get emotions to feel
Too few lovers and too much anger in this traficjam, we're in a oneway lane again

We're only watching the stars
Heaven's gotta wait another year, hold on to your visions tonight
We're only watching a dream
Oh, paradise will wait another year, hold on to your visions tonight

Why are we here?
Our lifes will never change
Why are we here?
Our lifes will never change
Don't just sit and wait for a star to fall
Why are we here in this car at all?

We're only watching the stars
Heaven's gotta wait another year, hold on to your visions tonight
We're only watching a dream
Oh, paradise will wait another year, hold on to your visions tonight

We're only watching the stars
Heaven's gotta wait another year, hold on to your visions tonight
We're only watching a dream
Oh, paradise will wait another year, hold on to your visions tonight

Hold on to your visions tonight

Fint från nelly

Hittat massa fina grejer. Från Nelly. Men jag har ingen stor plånbok så. Ja, man får köpa det man kan.
Här är de;

 Vem vill inte gå klädd såhär liksom? Jag vill iallfall.

ett nästan måste. Men jag har inte vågat kolla priset ännu. Nu gör jag det! 599 enkronor :) Inte dyrt. För en sådan fin klänning. Värt. Helt klart!

Nu är jag trött. orkar inte leta fram något mer. Uppdaterar imorgon. Skola eller inte. Återstår att se.




Nudlar

Förlåt förlåt för dåligt uppdatering. HAr kännt mig dålig. Har knappt kunnat kolla, har haft ett flimmer framför ögat sen 5 någongång och huvudvärk som satan! Så nu vet ni varför. SÅ har kollat masssa teve. Och ätit nudlar ;)

image146
- är gryyymt sugen å godis nu. Ska nog ta med pengar till skolan imorgon. Och köpa något. Haha (;

Watching the stars

Jag har en ny idol. Nämnligen ingen annan än Brolle jr, från Boden :) Försöker få med Josefin på hans turne i boden den 17 maj ;)
över till annat, min blekning igår blev inte som man tänkt sig. Fulare än så faktiskt.
 - så blev det.

Iallfall, väntar tills Josefin ska ge med sig. och väntar på att adnra Josefin ska ringa.
Puss

brownie and blondie

Mitt hår blir snart blont och brunt. kanske 10 minuter kvar. Jag har blekningen i. Gjorde hetta, orkade inte magma. Efter jag har fixat och donat  med håret. Ska jag dra iväg till Josefin, och där se Körslaget. Vi ska rösta på allas vår bodensare Brolle <3 ;) Inte på Cans, NEJ! Brolle är namnet och vinnaren! ( hoppas vi ) Jag har också varit på plan. Var kul. Rövdunk. JosefinH, marra, julia, nam. Bra. Nu ska jag skölja ur det här. Pussen, för & efter bilder kommer när jag är klar med blekningen. 

image144*
Louisekarlsson -07 

Lördag

image143
Låt det bli lika varmt nu som då.



Lördag idag då, ska kolla film med Josefin och Josefin idag. Ida har baxat in sig hos Hans, medans jag kollar film och skrattar =P Men när vet jag inte, ska höra sen hurdet blir. Antingen far jag dit klockan 5 någongång. Vill shoppa, min garderob känns sååå toomt. Och tomt menar jag med att det nästan ekar.
Visade ju en bild på min garderob några 10 inlägg ner?
Nu ska jag klä på mig. Väder är sådär, solenär uppe nån minut och bakom, solen fram, bakomsolen ah ni fattar? Sen är de bara 7 grader. och det blåser lite, men då kan man ju fota? Ja, jag ska ut och fota sen :P Såklart kommer bilder.

Im wearing..

THIS!
image139
SKor Skogörans
toghts - vet inte?
tunika - gina tricot
jacka - intersport

jadu :p bilder kommer senare ikväll,
Kan lägga nårsa här och nu.

image140
Kom ju på att jag hade en gästis outfit idag :)
Josefin K
Tunika- Gina Tricot
Tights från HM
 
nyklippt

Making history.

Idag har jag klippt mig. Lässer in bild senare. När Ida kommit. Orkar inte nu. Har också köpt färg. Blondt. Ja, det blir så igen. VI ska färga imorgon, slingor alltså.

En bra låt med Tracy Chapman
*Uppdaterar senare som sagt <3

Modevisning

Det var kul, fanns mycket fint. Nur ringer de till mig.... 
Tillbaka, var min kusin, vi pratade lite åså-.- Blir att cykla imorgon till skolan igen. Här är iallfall det jag hade på mig på modevisningen ;p
Niu får ingen bild, batteriet tog slut när jag skulle ladda ut ddem till datorn? Kan leta bilder.
Nix, inga andra heller. Men jag hade svarta jeans, från HM, och min randigat-shirt från lindex, ni har sett de tidigare :P
image138Hittade bilden på jeansen, imorgon LOVAR jag er en oufit, och en för och efter bild på håret. För att ni inte heller ska glömma bort så kommer min kusin imorgon d: KUL!


Vad ni är snällaa

Vad ni är snälla. Fick nyss ett mejl av en läsare :p hihi, första någonsin. Sitter fortfarande i skolan men är snart klar nu. Håller på med fotbiollsfakta. Jag har SO nu, vi åt nyss tacos. Guuuu va gott det var. och efter det for vi ut med mina fina kärringcykel, jag, madde, hanna och jennifer. Plus simon, marcus, andre .. ;p haha men dem mobbade bara min fina cykel De skrattade och de hade såna där trixxyklar. Det enda min cykel dög till var att ha andres dricka och simons chokladboll! Haha ;p Sitter i bibblo med andre, hanna och gústav. Andre tycker jag skriver  mycket på datorn? kanske för attt jag sitter här eller??
men nu ska jag gå och forska mer och skriva en såndär word grejs om fotboll.
tjillevipp ;p haha
Jag hittade också en söt klänning på topshop ;p hihi. $32.00. Bra till sommarn. Fin färg. Allt.
image137

Its raining skolarbeten..

Sitter i skolan och ska jobba om newyork, inte lika kul som att sitta hemma då. Men att ja, jag cyklade till skolan idag. Med josefin, det var jobbigt. men det blir kul att cykla hem, massa faaaaart, sånt gillas! Idag är det tacos i skolan. MUMS! Jag kommer äta jättemycket. Vi har lunch efter svenskan och den slutar väll snart. Sen måste jag gassa ner med cykeln halv 5 ungefär då jag slutar skolan och skynda byta om till träningen som börjar fem. Jag hiinnner ;p hehe
Justja, jag ska o kolla modevisning idag, Klockan sju. Direkt efter träningen, måste hinna duuscha och fixa mig innan åså. jag skriver efter den !
pussarrr

image136 
New York :)
Turkiet -
Grekland

Bora Bora

Hemligheten

Nu ska jag avslöja hemligheten som jag och min kära vän josefin hållt på med nu i några dagar, sannningen är den att vi ska utomlands. Med min mamma och min broder Hans. JosseH ska också med! :D Kul. Vi ska till turkiet och hittade ett jättebra hotell. Men nu hittar jag den inte. Den måste bara finnas liksom. Vi far väl någongång i augusti ( den tjugonde typ) Och jag kommer säkert blogga från internetcafe ( om jag nu hittar vill säga )


Jag letar också efter ett jäkligt bra puder. Mitt jag använder nu känns lite fel. Inte rätt alltså. Den luktar ganska och min hy på ansiktet torkar ut lite granna. Men sådant får jag levamed! Nu ska jag leva med köpstopp tilss augusti  (inte funka ) men ska köpa saker dit iallfall såsom linnen,shorts klänningar bikini osv. ;) Ni vet? viktiga grejer
och första gången jag är utomlands också, och flyga! Nu har jag rabblat upp massa saker här. Ha de bra , hihi=)

image135
De här skorna måste jag börja använda. Lite läge för dem nu. Och senare till sommarn, förstås! Men just nu är dem hos min vän Josefin Henriksson. Som hon lånat. Jag har glömt bort det. Men inte längre!
Puss, tjing!


Haha

sitter här med Josefin hemma hos mig. Vi har det sådär;p Snart ska andra Josefin komma och då ska vi åka till den josefin som redan är här :p tjorvitt? Inte alls..
Förresten idag när jag var på¨biblotket med skolan så skulle ja och hanna gå ut med våra böcker ( new york och om nordamerika  )så började larmet tjuta. Nej tänkte vi, haha pinsamt var det iallfall.
Men nu ska jag äta, blodpudding och morötter. Ha det! :D
Många som läsermin blogg ^^ Haha hälften av klassen, typ ;?

Bjuder p en bild på värdens bästa lag!
image134
<3

Show me how angels fly up in heaven

Dåligt igen. men har fixat mer än hälften klart med mitt och josses projekt. Idag har det brunnit uppe i malmberget i ett hus, svart rök. :( Sen har jag och Josefin bakat chokladsnittar, det var gott! Inget bra bäder idag inte. imorgon lovar jag er. mer uppdatering minst 2 st! Men tiden räcker liksom inte till :( Puss

bilder;
image132
image133
Hade ju picknick på verandan för någon varm dag sedan. Det var rhärligt. Nu ska ja kila.

Must stay alive

Ja, haha. Jag har inte uppdaterat såbra. Men helt ärligt. Jag har inte tiden. Skola, hem, träna, äta och sedan?Kompisar. Ja. och sedan ska bloggen hinnas mellan de där 1-2 timmarna mellan varandra. På fredag ska jag ialfall klippa mig. Kan visa bild senare ;p ? Hihi, sen ska jag köpa hårfärg ( blond) Och göra feta slingor som jag hade tidigare ( visar bild ) nu fick du som d vela Josefink. Men nu måstwe jag sova om jag ska upp till skolan imorgon. Puss

image131
Såhär hade jag förr. Och så ska det bli igen!
Tyvärr ingen bild hur jag ska klippa mig. Ångrade mig. Typiskt! Nu måste jag sovA.
hejs

Bara för att..

.. vi vann hela cupen.  Vi vann Guld .Inte silver. Inte brons. Och som sagt var, vi krossade dem alla! Förutom Assi, vi spelade 0-0 mot dem, sen mot Ötå ( övertorneå ) Vann vi med 2-1 sen mot pajala (som förövrigt fixade cupen) så vann vi med 4-0 och ja! De blev krossade. Pajala ( pallalla ) var bara två gånger vöer på vår sida. Jag spelade inte så mycket mot ötå , knät hade inte det bra. Kanske spela i högst fem minuter, inge mer! =D Haha, iallfall de skulle skicka hem den  fina guldpokalen. Och nu har vi serieseger och cupseger! Mer väntas!

Åter till annat..
Jag sitter här när jag egentligen ska jobba om månlandningen, new york och amerikans fotboll :) ( såklart) Haha, men att ni är ju så bra! Idag ska jag träna. men nu måste jag fortsätta med det där. Har bara fem veckor på mig att göra 4 arbeten! Puss

Smile and sweetheart

image130
Huvtröja HM
Tunika HM
Linne BikBok
Tights HM
Skor Dinsko


Jag saknar Josefin, haha. Jag har haft nästintill tråkigast. Igår var jag inte med en enda själ och det var fredag. Om hon hade varit hemma hade jag umgåtts med henne. Och kollat saken. Men nää, hon ska va där borta. Och kommer hem imorgon då jag inte är hemma. men ah. i veckan så, ni får iallfall hålla alla fingrar och tår för Kos/gema f94 imorgon.. För vi ska krossa assi if och resten. Ingen bloggning imorgon. eller ska jag hinna? Jodå, nå hinner jag. Vi ska samlas kvart i 9, så kan kliva upp tidigare så ni ska få något att läsa :) Pappa sittr ute hos grannen och jag ser han härifrån. Hihi, har haft en lite mysig picknick med Sandra idag. På vår altan. Bilder får ni senare. Men ni  får ha det jättebra. Så hörs vi senare, då jag förhoppningsvis är med Johanna, hon ska komma med bussen 20.10 :)
Kärlek till er!

Staden

Nu ska jag på stan med mamma! Sedan ska jag väl vara med Johanna, om hon inte ska vara med Erika, men hon skulle sova hos mig. Hon ska nämnligen åka med mig till pajala. Men nu måste jag rusa. Pusshejs


image129

Såhär såg det ut hos oss för ngn dag sedan.
Idag är det varmt igen.

Bikini

Sitter och letar bikinisar till sommaren. Behöver verkligen en ny. Hade velat ha den fårn marimekko som just nu är på h&m, ni vet den mmönstrade? Mamma föll också. Men jag ska leta vidare. Nu ska jag kolla upp en grej.
kärlek /- L
Idag åt jag också första jrordgubbarna. Jag kan sägaatt det smakar alldeles mycket bättre ute, varmt, och sommarsol. Idag var det mulet, inomhus. MEn gott var det! Och såklart b&j tog caramel denna gång. Supergod. Tycket mamma med. Var på stan idag. Köpte knäskydd och nya benskydd. Knäskyddet skulle hålla mitt knä stadigt osv. ochnya benskydden var väl bra!
men blev lite besviken på knäskyddet. Jag trodde det skulel hålla. Men sedan när jag var på jysk med mamma så vek sig knät hela tiden och jag var tvungen att ta stöd. Men nu är det bättre! Jag ska fan göra något åt knät, att jag ska! Min mamma har opererat sitt knä. Nu blev de långt. 

image128 

Stålar

Nu ska jag fixa ochd ona hör hemma. Så jag kan få lite stålar, till en sak. Ni får veta när de är helt klarrt!
Nu måste jag dona, tyvärrr. Men ska jag hinna måste jag göra det nu, ska nämnligen också på staden, hitta ett knäskydd och benskydd. :P Pussen

image127
Idag är det mulet också. Men annars är allt toppen, varit soligt nästan hel ti´n, och om ja och josse får vår vilja igenom kommer sommaren 08 bli den bästa!! ? right? Men tyvär är hon i piteå/luleå. Hon ska shoppa osv. Och sova hos sin systeryster i piteå. Och hon lämnade mig här i hålan? =O haha nee

Solstrålar

Idag är det varmt, 13grader i skuggan! Det ska jag och Josefin fira med att fara ut o grilla lite, och Chippen förstås. Sedan vet jag inte vad vi ska göra. Glassa i värmen antar jag? Eller gå på promenad i någon kilometer. Fast idag har jag frivllig träning, och jag ska fara ut o träna också. Klockan 5 är den. Så måste fara snart om vi ska hinna grilla.. Ska ringa Josefin nu, tjingeling.

Vad tycker ni om min header? alldeles nyfärsk av photoshop. Snälla Ida, har fixat. För min blogg såg ju ut som , jag vet inté vad. Den dög. Den här är super! Och mode som står i headerrn är mitt eget mode. Vad tycks?
Tack för alla fina kommentarer!
 
Sara och Malin skulle också följa. Hennes syskon ifall ni undrar.

RSS 2.0